Report Problems with the Site Here

Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #963
    Keith Saunders
    BRONZE Member
      • Hampshire, England
      • Topics Started 23
      • Total Posts 155

      If you have any problems on the site, then please report them here.

      Also any “Constructive” feedback on other facilities or modifications to an existing feature, then please let me know.

      #8512
      trackbeo
      BRONZE Member
        • Topics Started 6
        • Total Posts 245

        Feature request: Add custom logic to attachment creation when the usual picture suffixes are used for attachment files, so that it asks (approx.), “Can I insert this into your message as a picture?”.  Thus posters can say “yes” allow the pictures to be visible to anyone, or “no” to keep the pix invisible to folks not logged in.  Forum websites that don’t allow visitors to see pictures are anathema — make this one at least *offer* to prevent this, because most folks won’t understand the difference.  See the most recent thread where the poster almost certainly intended for people to view the TV on offer but mistakenly (I believe) attached the pictures as files rather than inserting them: https://beoworld.org/forums/topic/i-want-to-give-away-a-beovision-5-fully-operational/

        #9620
        Keith Saunders
        BRONZE Member
          • Hampshire, England
          • Topics Started 23
          • Total Posts 155

          Good day Keith,

          Not so much a problem but feature request/knowhow.

          Q. How can I get the last post to a topic to be top of the page as default?

          Cant seem to see an obvious answer.

          Thank you

          Well, you will be surprised to learn that is exactly how I had the forum setup when the new forum started. The latest post appeared directly under the question. However I had so many complaints that people apparently could not find the last post that I changed to it to what we have today.

          It was for that reason I implemented the up an down arrows to get to the top and bottom of the current page.

          I feel I am in a no win situation with this one!!

          Keith..

          #15449
          YannChris
          GOLD Member
            • Brittany, France
            • Topics Started 26
            • Total Posts 240

            Well, you will be surprised to learn that is exactly how I had the forum setup when the new forum started. The latest post appeared directly under the question. However I had so many complaints that people apparently could not find the last post that I changed to it to what we have today. It was for that reason I implemented the up an down arrows to get to the top and bottom of the current page. I feel I am in a no win situation with this one!!

            ———————————————————————————————————

            I access to the last post of a thread by clicking on the time mentioned on the top-right of the thread’s name.

            Fast and easy!

            #20249
            trackbeo
            BRONZE Member
              • Topics Started 6
              • Total Posts 245

              Suggestion: If the manuals section had a list that was browse-able by any registered user, one could see whether a particular manual was available — if one paid for a Gold upgrade!  (Not visible to un-logged-in users (or spiders), but directory listable to all Bronze&Silver.)  It would be free advertising of the benefit Gold Membership brings!  (N.B. I just resorted to scanning a (tiny:-) manual, because I couldn’t tell a newbie to upgrade and download it, with any certainty that it was even available.)

              #30514
              trackbeo
              BRONZE Member
                • Topics Started 6
                • Total Posts 245

                Minor feature suggestion: The “Report” drop-down list needs another item: “A.I.  B.S.”  E.g. user “maiti” which is merely sowing the ground of reputation with inoffensive but useless LLM crap, preparatory to creating whatever harmful post in the future.

                #31229
                Multicare
                GOLD Member
                  • Leeds, West Yorkshire, UK
                  • Topics Started 0
                  • Total Posts 14

                  Hi all,

                  Please let me know if there are any issues since the site transfer

                  #31246
                  XavierItzmann
                  BRONZE Member
                    • Topics Started 21
                    • Total Posts 147

                    According to Guy on this thread,

                    Beotime disassembly

                    the post below had photos until a day or so ago (photos of BeoTime disassembly), and according to Guy the photos are today gone.  Do observe that the rest of the thread below does have some photos.

                    https://archivedforum2.beoworld.co.uk/forums/p/189/270504.aspx#270504

                    Anyway, thanks for asking Administrator!

                    #31257
                    Madskp
                    GOLD Member
                      • Denmark
                      • Topics Started 34
                      • Total Posts 770

                      Hi all, Please let me know if there are any issues since the site transfer

                      Hello Mark.
                      It lools like the member status has not been transfered correctly on the forums. In the posts I have been looking at I only see bronze members where I know more than one of them were Gold members including myself.
                      On the main web site my member status seems to be correct.

                      #31264
                      Multicare
                      GOLD Member
                        • Leeds, West Yorkshire, UK
                        • Topics Started 0
                        • Total Posts 14

                        Thank you for letting me know, I have added to the action tracker.
                        We will resolve this as soon as possible.

                        #31265
                        Multicare
                        GOLD Member
                          • Leeds, West Yorkshire, UK
                          • Topics Started 0
                          • Total Posts 14

                          Thank you for letting me know, I have added to the action tracker.
                          We will resolve this as soon as possible.

                          #31270
                          YannChris
                          GOLD Member
                            • Brittany, France
                            • Topics Started 26
                            • Total Posts 240

                            Hi Marc,

                            Happy to meet you.

                            In the transition, I lost my avatar and the “Founder” mention which was previously added to my gold member status.

                            Kind regards,

                            Yann.

                            #31285
                            Multicare
                            GOLD Member
                              • Leeds, West Yorkshire, UK
                              • Topics Started 0
                              • Total Posts 14

                              Hi,

                              I hope this has been resolved for you now.

                              Hi Marc, Happy to meet you. In the transition, I lost my avatar and the “Founder” mention which was previously added to my gold member status. Kind regards, Yann.

                              #31286
                              Multicare
                              GOLD Member
                                • Leeds, West Yorkshire, UK
                                • Topics Started 0
                                • Total Posts 14

                                Hi,

                                I hope this has been resolved for you now.

                                According to Guy on this thread,

                                Beotime disassembly

                                the post below had photos until a day or so ago (photos of BeoTime disassembly), and according to Guy the photos are today gone. Do observe that the rest of the thread below does have some photos. https://archivedforum2.beoworld.co.uk/forums/p/189/270504.aspx#270504 Anyway, thanks for asking Administrator!

                                #31813
                                lesbart
                                BRONZE Member
                                  • Norway
                                  • Topics Started 1
                                  • Total Posts 10

                                  Archive Forum 2012-2022 is not working:

                                  BeoWorld2

                                  #31826
                                  Multicare
                                  GOLD Member
                                    • Leeds, West Yorkshire, UK
                                    • Topics Started 0
                                    • Total Posts 14

                                    Archive Forum 2012-2022 is not working: BeoWorld2

                                    Hi,

                                    There are a couple of issue that we are working on in the background.

                                    Generally the interim resolution for this is to make sure you log out of beoworld.co.uk and then visit archiveforum.beoworld.co.uk.uk

                                    I hope this works for you

                                    #31827
                                    Ravsted
                                    BRONZE Member
                                      • Topics Started 2
                                      • Total Posts 77

                                      Hi,

                                      Forum is very slow today.

                                      Home

                                      It takes at least 10 secs just to open a post…

                                      Edit: and it took approx. 30 secs to submit this reply…

                                      #31828
                                      Millemissen
                                      BRONZE Member
                                        • Flensborg————Danmark
                                        • Topics Started 21
                                        • Total Posts 1,025

                                        Same here  🙁

                                        MM

                                        #31851
                                        YannChris
                                        GOLD Member
                                          • Brittany, France
                                          • Topics Started 26
                                          • Total Posts 240

                                          Hi,

                                          Still very slow for me by now.

                                          Same lag as mentioned by Ravsted.

                                          Yann.

                                          #31852
                                          Multicare
                                          GOLD Member
                                            • Leeds, West Yorkshire, UK
                                            • Topics Started 0
                                            • Total Posts 14

                                            Looks like we need to increase the resources allocated to the server.

                                            Hopefully this can be completed in the next few days.

                                          Viewing 20 posts - 1 through 20 (of 21 total)
                                          • You must be logged in to reply to this topic.